HIGGS Speed Geeking Event

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 | 10:00 – 13:00

Το HIGGS Speed Geeking Event φέρνει 12 κορυφαίους Experts – Speed Geekers στους τομείς της στρατηγικής, των χρηματοδοτήσεων και της επικοινωνίας, από τον χώρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων, Εταιρειών και ΟΚοιΠ, για να εκπαιδεύσουν Εκπροσώπους ΟΚοιΠ της Ελλάδας και ιδιώτες σε όλες τις νέες τάσεις και εξελίξεις!

3 Θεματικές – 12 Πεδία – 12 Κορυφαίοι Experts!

Στρατηγική:  • Διαφάνεια   Διαχείριση Εθελοντών   Μέτρηση Κοινωνικού Αντικτύπου   Time Management

Χρηματοδοτήσεις:  • Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη   Ευρωπαϊκά Προγράμματα   Κοινωφελή Ιδρύματα   Crowdfunding

Επικοινωνία:    Advocacy   Digital Media   Marketing & Communications   Storytelling

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής: Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00

Οι Speed Geekers μας!

Κάντε κλικ πάνω στο βιογραφικό κάθε Speed Geeker, για να μάθετε περισσότερα για την εμπειρία του/της!

ΑΡΧΟΝΤΩ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ
Assistant Manager – HIGGS

CROWDFUNDING

Βιογραφικό

ΑΡΧΟΝΤΩ ΑΝΤΩΝΑΤΟΥ

Assistant Manager – HIGGS

CROWDFUNDING

Η Αρχόντω διαθέτει πτυχίο Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς και Μεταπτυχιακό στη Διεθνή Ανάπτυξη στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Έχει εμπειρία σε περισσότερες από 5 ΟΚοιΠ με έντονη δραστηριοποίηση στην ανθρωπιστική βοήθεια. Από το 2016 είναι μέλος του HIGGS: καθοδηγεί τις ΟΚοιΠ του προγράμματος Accelerator στην διαμόρφωση στρατηγικής και στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, ενώ παράλληλα είναι Υπεύθυνη για το Website και το Newsletter της Οργάνωσης.

Επιπλέον, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων μέσω Crowdfunding εκστρατειών. Υλοποίησε με επιτυχία την 1η Crowdfunding καμπάνια του HIGGS, εξασφαλίζοντας τον διπλάσιο στόχο από τον αρχικό, και έχει υποστηρίξει συμβουλευτικά και τεχνικά αρκετές εκστρατείες ΟΚοιΠ. Παράλληλα έχει εκπαιδεύσει παραπάνω από 40 ΟΚοιΠ παρέχοντάς τους τις πιο σύγχρονες μεθοδολογίες, εργαλεία και καλές πρακτικές για την επιτυχή υλοποίηση καμπανιών.

Έχει εκπονήσει τις 2 έρευνες του HIGGS για το Crowdfunding, οι οποίες αποτελούν πρακτικούς οδηγούς για τις ΟΚοιΠ που θέλουν να ενεργοποιήσουν αυτό το κανάλι χρηματοδότησης: “Ελληνικές Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις & Crowdfunding” – 2017 & “HIGGS Crowdfunding Campaign: Η Εμπειρία μας” – 2019.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ
Digital Account Director – Ogilvy Greece

MARKETING & COMMUNICATIONS

Βιογραφικό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ

Digital Account Director – Ogilvy Greece

MARKETING & COMMUNICATIONS

Ο Γιώργος είναι Digital Marketing Technologist & Consultant, με εμπειρία στον τομέα του Account Management σε κινητές, τηλεπικοινωνιακές και διαφημιστικές επιχειρήσεις. Σήμερα εργάζεται ως Digital Account Director στην Ogilvy Greece, όπου διαχειρίζεται τεχνικά προσανατολισμένα έργα για μεγάλες ελληνικές εταιρείες στη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και ταχέως κινούμενων καταναλωτικών αγαθών (FMCG).

Στο παρελθόν, ο Γιώργος έχει εργαστεί ως Project Manager στον κλάδο του mobile marketing, με πολλούς πελάτες στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαθέτει πτυχίο MSc στον τομέα του Signal Processing and Telecommunications του Πανεπιστημίου του Εδιμβούργου και BSc στον τομέα της Πληροφορικής και των Τηλεπικοινωνιών από το ΕΚΠΑ.

Τα ενδιαφέροντα του Γιώργου περιλαμβάνουν την αυτοματοποίηση του marketing, την βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (SEO), την τεχνητή νοημοσύνη και τα μαθηματικά. Επιπλέον, απολαμβάνει να αθλείται, να κάνει ταξίδια και να μαγειρεύει! Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τον Γιώργο, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του (www.george-argyrakis.gr) ή το προσωπικό του blog σχετικά με την γυμναστική και την ευεξία (www.running-scenes.gr).

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΜΙΡΖΑ
Deputy Director – HIGGS

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ

Βιογραφικό

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΕΜΙΡΖΑ

Deputy Director – HIGGS

ΜΕΤΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΥ

Η Αλεξάνδρα σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και διαθέτει Μεταπτυχιακό σε «Health Care Policy and Management» από το University of Birmingham. Έχει εκπαιδευτεί ως «Social Value and Social Return on Investment Practitioner» από τον φορέα Social Value UΚ. Τον Μάιο του 2019 συμμετείχε στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα International Visitor Leadership Program (IVLP) με θεματική «NGO Management» στις Η.Π.Α.

Διαθέτει πάνω από δεκαετή εμπειρία σε ιδιωτικές και μη κερδοσκοπικές εταιρείες, όπου και εργάστηκε για την εκπόνηση οικονομοτεχνικών μελετών και κυρίως για την προετοιμασία, ανάλυση και παρακολούθηση προγραμμάτων χρηματοδοτούμενων από εθνικούς και διεθνείς δωρητές. Από το 2012 συμμετέχει ως εισηγήτρια σε εκπαιδεύσεις για την ενδυνάμωση στελεχών ΟΚοιΠ και συστηματικά εκπονεί αξιολογήσεις προγραμμάτων με βασική επιδίωξη την αποτύπωση της μέτρησης και την ενίσχυση του κοινωνικού αντίκτυπου των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ
Εκτελεστική Διευθύντρια – Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη

STORYTELLING

Βιογραφικό

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ

Εκτελεστική Διευθύντρια – Κοινωφελές Ίδρυμα Α. Κ. Λασκαρίδη

STORYTELLING

Η Αγγελική σπούδασε κλασική αρχαιολογία στην Αθήνα και στις ΗΠΑ και απέκτησε διδακτορικό τίτλο από το Bryn Mawr College (PA), με θέμα την αρχαιοελληνική εικονογραφία και τις ιστορίες που αυτή αποκαλύπτει χωρίς λόγια. Αρκετά χρόνια αργότερα, συνέχισε τις σπουδές της στο Leicester, με θέμα την επικοινωνία και τη δύναμη του γραπτού λόγου.

Η επαγγελματική εμπειρία της περιλαμβάνει τη διδασκαλία στο πανεπιστήμιο, τη διεύθυνση πολιτιστικών οργανισμών και την επικοινωνιακή υποστήριξη επιχειρήσεων, φορέων και προσώπων από τους χώρους της εκπαίδευσης, της πολιτικής και της τέχνης. Έχει εργαστεί ως λογογράφος και δημιουργός περιεχομένου για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια κι έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 300 ιστορίες και άρθρα σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα.
Σήμερα διευθύνει ένα ιδιωτικό, κοινωφελές ίδρυμα στην Αθήνα. Από το 2016 μοιράζεται τα μυστικά του storytelling με επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς, νέους ηγέτες και πρόσωπα που θέλουν να φέρουν την αλλαγή, με βάση τις αρχές του “Storytelling For Change” της Ashoka και της Acumen. Είναι ιδρύτρια του StoryMentor, μιας Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης που προωθεί τις ιστορίες ως μέσο κατανόησης, έμπνευσης, ενδυνάμωσης και αλλαγής.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ
Γενικός Διευθυντής – ActionAid Ελλάς

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Βιογραφικό

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΚΟΥΒΑΡΑΣ

Γενικός Διευθυντής – ActionAid Ελλάς

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Ο Γεράσιμος εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τη μελέτη, διοίκηση και υποστήριξη των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών.

Από το 2007, είναι Γενικός Διευθυντής της ActionAid Ελλάς. Κατά την επαγγελματική του πορεία έχει διατελέσει διευθυντής του ελληνικού τμήματος της Διεθνούς Αμνηστίας, ειδικός σύμβουλος για τον Εθελοντισμό στο Υπουργείο Παιδείας, εθνικός εκπρόσωπος στο Συμβούλιο της ΕΕ σε θέματα Νεολαίας, πρόεδρος της Ομάδας Εργασίας “Νεολαία” του Συμβουλίου της ΕΕ κατά την ελληνική προεδρία (2003), διευθυντής του Ινστιτούτου Φιλανθρωπίας – Γέφυρες Φιλίας και υπεύθυνος του τομέα εθελοντών στο Ελληνικό Παιδικό Μουσείο.

Ως εισηγητής σε θέματα ηγεσίας και στρατηγικής διοίκησης Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων έχει διδάξει σε πολλά διαφορετικά κοινά στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, στελέχη ΟΚοιΠ και στελέχη κρατικών και διακρατικών οργανισμών.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Cass Business School του City University of London στο Management, είναι κάτοχος ΜΒΑ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Nottingham Trent, με εξειδίκευση στη Διοίκηση Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων, και διαθέτει παράλληλα και πτυχίο Κτηνιατρικής! Στον τομέα δραστηριοποίησής του, έχει παρακολουθήσει σειρά προγραμμάτων κατάρτισης στελεχών, όπως τα Executive Education προγράμματα του Harvard Kennedy School και του Maxwell School of the University of Syracuse.

ΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ
Σύμβουλος Στρατηγικής & Διαχείρισης Έργων ΟΚοιΠ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Βιογραφικό

ΛΕΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ

Σύμβουλος Στρατηγικής & Διαχείρισης Έργων ΟΚοιΠ

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η Λένα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και έχει εργαστεί για 15 χρόνια σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως Project Director. Έχει διαχειριστεί projects πανελλαδικής εμβέλειας, σε συνεργασία με πολυεθνικές επιχειρήσεις, με πολυπληθείς ομάδες έργων.

Τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται για την Κοινωνία των Πολιτών; τα πρώτα 2 χρόνια ως διευθύντρια μίας νεοσύστατης τότε Μη Κερδοσκοπικής Οργάνωσης και στη συνέχεια ως σύμβουλος σε θέματα στρατηγικής, διοίκησης έργων και χρηματοδοτήσεων ΟΚοιΠ.
Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη είναι μία πολύ δυνατή ευκαιρία, με πολλές προοπτικές, για τις ΟΚοιΠ στην Ελλάδα. Στο HIGGS Speed Geeking Event οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν μυστικά και πρακτικές για την επιτυχή εξασφάλιση και εδραίωσης συνεργασιών με τις επιχειρήσεις.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
Διευθυντής – HIGGS

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Βιογραφικό

ΣΩΤΗΡΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διευθυντής – HIGGS

ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ο Σωτήρης Πετρόπουλος είναι Διευθυντής του HIGGS.

Από το 2003 συμμετέχει ενεργά σε ομάδες υπεύθυνες για την κατάθεση προτάσεων σε ευρωπαϊκά προγράμμα (Horizon, Erasmus+, EuropeAid, κα) καθώς και τη διαχείριση σχετικών έργων.

Την περίοδο 2008-2013 εργάστηκε στη συμβουλευτική εταιρεία Ernst&Young ως International Donors Senior Advisor εστιάζοντας σε χρηματοδοτήσεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την USAID, World Bank, DfID κα. Έχει διαχειριστεί περισσότερα από 30 έργα χρηματοδοτούμενα από ευρωπαϊκούς πόρους ενώ είναι αξιολογητής σε διάφορες ευρωπαϊκές προκηρύξεις.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΑΚΟΣ
Creative Director – OgilvyOne

DIGITAL MEDIA

Βιογραφικό

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΑΚΟΣ

Creative Director – OgilvyOne

DIGITAL MEDIA

O Δημήτρης μεγάλωσε μέσα στην τεχνολογική κουλτούρα των ΄90s και έζησε την εδραίωση των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, τη διάδοση των προσωπικών υπολογιστών και την ανάπτυξη του Ιnternet. Καθώς σπούδαζε Επικοινωνία στο Goldsmiths College του University of London άρχισε να πειραματίζεται με μικρά προσωπικά interactive projects και σύντομα άρχισε να δουλεύει στην OgilvyOne: αρχικά ως Web Designer, μετά ως Art Director και σήμερα ως Creative Director.

Ο Δημήτρης έχει ενορχηστρώσει καμπάνιες για τις εταιρείες Nestlé, Unilever και Aegean Airlines, για τις οποίες έχει κερδίσει περισσότερα από 150 βραβεία και έχει αναφερθεί στα media Mashable, Huffington Post, The Independent κλπ. Ανάμεσα στις πιο σημαντικές δουλειές του εντάσσονται οι καμπάνιες: “Tweeting Bra” για τη Nestlé Fitness με αντικείμενο την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, η οποία έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και προβλήθηκε από τα μεγαλύτερα media του κόσμου, “Φίλεψέ τους” και “Greece by Greeks” για την Aegean Airlines, και “Κάθε μέρα ξεκινάμε τον κόσμο” για τη Nescafé.

Είναι κριτής στα New York Festivals και στα Ermis Awards.

ΑΡΗΣ ΣΟΥΡΑΣ
Project Manager – HIGGS

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Βιογραφικό

ΑΡΗΣ ΣΟΥΡΑΣ

Project Manager – HIGGS

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ο Άρης σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στην Αθήνα κι έκανε το Μεταπτυχιακό του στην Αγγλία με αντικείμενο τη Διοίκηση και το Marketing.

Κατά τα έτη 2008 – 2014 εργάστηκε στην πολυεθνική συμβουλευτική εταιρεία Ernst&Young. Στα επόμενα χρόνια δημιούργησε μία start up εταιρεία, ενώ παράλληλα συμμετείχε ως μέντορας στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Από το 2012 είναι βασικός εισηγητής σε capacity building σεμινάρια σε ΟΚοιΠ, από την Κομοτηνή μέχρι την Κρήτη, εκπαιδεύοντας περισσότερες από 300 οργανώσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα. Στο HIGGS είναι υπεύθυνος για το πρόγραμμα Accelerator, το οποίο εστιάζει στις ανάγκες των μικρομεσαίων ΟΚοιΠ με έμφαση στην στρατηγική, στις χρηματοδοτήσεις και στις αρχές της διαφάνειας που πρέπει να διέπουν το σύνολο των λειτουργιών τους.

Παράλληλα, είναι υπεύθυνος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Οργάνωσης, είναι μέλος της ομάδας υλοποίησης του προγράμματος «ΘΑΛΗΣ: Χαρτογράφηση & Αξιολόγηση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στην Ελλάδα» και συμμετέχει ενεργά στην ομάδα εξωτερικών αξιολογητών του HIGGS. Επιπλέον, είναι τοπικός σύμβουλος στον Οργανισμό “Innovation Norway” για το πρόγραμμα “Business Innovation Greece”, το οποίο είναι μέρος των EEA & Norway Grants 2014 – 2021 και προσφέρει χρηματοδότηση σε επιχειρήσεις με στόχο την στήριξη του ιδιωτικού επιχειρηματικού τομέα της Ελλάδας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗΣ
Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προάσπισης Δικαιωμάτων – ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

ADVOCACY

Βιογραφικό

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΙΑΚΑΛΑΚΗΣ

Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Προάσπισης Δικαιωμάτων – ΘΕΤΙΚΗ ΦΩΝΗ

ADVOCACY

Ο Γιώργος έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη Δημόσια Υγεία και στις Πολιτικές Επιστήμες.

Την τελευταία πενταετία εργάζεται ως Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Προάσπισης Δικαιωμάτων στο Σύλλογο Οροθετικών Ελλάδας “Θετική Φωνή”. Είναι ένα από τα ιδρυτικά στελέχη της Ένωσης Ασθενών Ελλάδας, υπηρετώντας το κίνημα διεκδίκησης της συμμετοχής των ασθενών στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για τις πολιτικές υγείας στην Ελλάδα.

Στην επαγγελματική του διαδρομή τα τελευταία 14 χρόνια, έχει εργαστεί στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στον φορέα “Global Sustain” και στον τομέα του Κοινωνικού Marketing και της Επικοινωνίας στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης.

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΚΑ
Advisor, Reproductive Health in Emergencies, Save the Children USA

TIME MANAGEMENT

Βιογραφικό

ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΛΚΑ

Advisor, Reproductive Health in Emergencies, Save the Children USA

TIME MANAGEMENT

Η Μαρία ξεκίνησε το 2005 να εργάζεται για ΟΚοιΠ σε διεθνείς αποστολές. Με σπουδές νοσηλευτικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εργάστηκε ως Υπεύθυνη Προγραμμάτων Δημόσιας Υγείας στο Ιράν, Σρι Λάνκα, Ουγκάντα, Σιέρα Λεόνε, Λίβανο και Αϊτή.

Από το 2010 εργάζεται αποκλειστικά με το Αμερικάνικο Τμήμα της διεθνούς ΟΚοιΠ “Save the Children”, στον τεχνικό τομέα της αναπαραγωγικής υγείας σε ανθρωπιστικές κρίσεις. Παράλληλα τα τελευταία 2 χρόνια συντονίζει την παγκόσμια ομάδα εργασίας που ασχολείται με θέματα αναπαραγωγικής και σεξουαλικής υγείας των εφήβων σε ανθρωπιστικές κρίσεις μέσα από μία πλατφόρμα ΟΚοιΠ που ειδικεύεται σε αυτή τη θεματική ενότητα.

Μέσα από 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση και συντονισμό μεγάλων ομάδων σε παγκόσμιο επίπεδο, έχει αποκτήσει εξειδίκευση στο Project Management διεθνών ΟΚοιΠ.

 

 

 

ΒΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ
Philanthropy Advisor

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Βιογραφικό

ΒΑΛΙΑ ΦΡΑΓΚΟΥ

Philanthropy Advisor

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Η Βάλια είναι σύμβουλος σε θέματα φιλανθρωπίας και συνεργάζεται κυρίως με χρηματοδότες (κοινωφελή ιδρύματα, εταιρίες, ιδιώτες δωρητές κ.α.) αλλά και με Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις. Οι συμβουλευτικές της υπηρεσίες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα θεμάτων στρατηγικής φιλανθρωπίας.

Ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της στον τομέα της φιλανθρωπίας στην Ελλάδα το 2011, μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Τα επόμενα 8 χρόνια ανέλαβε τη δημιουργία, τη στρατηγική και τη λειτουργία του ΤΙΜΑ Κοινωφελούς Ιδρύματος. Στη διάρκεια αυτής της εμπειρίας υλοποίησε πάνω από 180 δωρεές συμπεριλαμβανομένων πολλών συγχρηματοδοτήσεων και συμπληρωματικών δωρεών σε δωρεές άλλων Κοινωφελών Ιδρυμάτων. Εμπνεύστηκε και ηγήθηκε πολλών πρωτοποριακών συνεργασιών, με τα περισσότερα Κοινωφελή Ιδρύματα της χώρας, όπως το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης – μικρές δωρεές, μεγάλες ιδέες».

Η Βάλια συμμετέχει, επίσης, ετησίως στο παγκοσμίως πιο δημοφιλές συνέδριο φιλανθρωπίας που οργανώνεται από το European Foundation Center ενώ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στον παγκόσμιο χάρτη της φιλανθρωπίας. Κατέχει Business Bachelor στα Χρηματοοικονομικά, MBA στον τομέα της Επιχειρηματικότητας και Μεταπτυχιακό στον τομέα της Διοίκησης μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.

Προθεσμία υποβολής αίτησης συμμετοχής: Κυριακή 08 Σεπτεμβρίου 2019, ώρα 18:00