Ευκαιρίες Εθελοντισμού

Στο HIGGS, πιστεύουμε ότι ο εθελοντισμός αποτελεί έναν καταλυτικό παράγοντα για την πρόοδο της κοινωνίας. Στόχος μας είναι να δημιουργούμε γέφυρες ανάμεσα στους εθελοντές, τις εταιρείες και τις Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ) δίνοντάς τους την ευκαιρία να συντονιστούν αποτελεσματικότερα ώστε η προσφορά όλων να έχει τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο.

Συνεχίζοντας το σημαντικό έργο της ethelon, στο HIGGS αναλαμβάνουμε να συνδέσουμε εταιρείες με ΟΚοιΠ μέσω των Εταιρικών Εθελοντικών Προγραμμάτων μας. Επιπλέον, προσφέρουμε στους εθελοντές τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ενδιαφέρουσες εθελοντικές θέσεις μέσω της πλατφόρμας εθελοντισμού.

Τα Εταιρικά Εθελοντικά Προγράμματα μας αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για εταιρείες να συμβάλλουν στην κοινωνία και να ενισχύσουν την επιχειρηματική τους εικόνα. Συνεργαζόμενοι με ΟΚοιΠ, οι εταιρείες μπορούν να αναπτύξουν εξατομικευμένα προγράμματα εθελοντικής δράσης που ανταποκρίνονται στις αξίες και τις ανάγκες τους. Οι εθελοντικές δραστηριότητες μπορούν να καλύψουν μια ευρεία γκάμα πεδίων, όπως η περιβαλλοντική προστασία, η εκπαίδευση, η υγεία, η κοινωνική αλληλεγγύη, και πολλά άλλα. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Εταιρικά Εθελοντικά Προγράμματα, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected].

Αναζητάτε έναν τρόπο να προσφέρετε τον χρόνο και τις δεξιότητές σας για να βοηθήσετε την κοινότητα;

Μέσω της πλατφόρμας που έχει σχεδιαστεί από την ethelon, μπορείτε να αναζητήσετε εθελοντικές θέσεις σε Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών και να βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει περισσότερο. Εκτός από την συνεισφορά στην κοινότητα, είναι μία ευκαιρία να αποκτήσετε νέες δεξιότητες και να αναπτύξετε αξιόλογες συνεργατικές σχέσεις.

Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη. Μπορείτε να κάνετε μία γρήγορη αναζήτηση στην πλατφόρμα και βρείτε τις εθελοντικές θέσεις που σας ενδιαφέρουν, λαμβάνοντας υπόψη τον χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε, τις δεξιότητές σας και την περιοχή σας.

Δείτε εδώ τις διαθέσιμες θέσεις.

Εάν είστε ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αναζητά εθελοντές για τις δράσεις σας, μέσω της πλατφόρμας που έχει δημιουργηθεί από την ethelon, μπορείτε να απευθυνθείτε σε δεκάδες εθελοντές που αναζητούν ακριβώς τη θέση που τους ταιριάζει – τη δική σας!

Η διαδικασία είναι απλή και αποτελείται από δύο βήματα. Πρώτα, συμπληρώστε τη σχετική φόρμα με βασικές πληροφορίες για τον οργανισμό σας και τις δράσεις σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το προφίλ της οργάνωσής σας στην πλατφόρμα.

Δημιουργήστε το προφίλ σας εδώ.

Στη συνέχεια, μπορείτε να κοινοποιήσετε τις εθελοντικές θέσεις που προσφέρετε. Αναφέρετε λεπτομέρειες για τις θέσεις, όπως τον τομέα δράσης, τις ανάγκες σας και τις απαιτούμενες δεξιότητες. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε τους κατάλληλους εθελοντές που θα συμβάλουν στις προσπάθειές σας.

Αναρτήστε τη θέση εδώ.

Μπορείτε να ελέγχετε τις αιτήσεις των εθελοντών εδώ.

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί δεν χρειάζεται να έχουν νομική μορφή για να συμπεριληφθούν στην πλατφόρμα μας. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το είδος του οργανισμού, είστε ευπρόσδεκτοι να καταχωρήσετε τις θέσεις σας και να αναζητήσετε τους κατάλληλους εθελοντές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την πλατφόρμα επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]