Εθνική Τράπεζα: 10ος Διαγωνισμός Καινοτομίας & Τεχνολογίας

16 Δεκεμβρίου 2019: Στο πλαίσιο του 10ου Διαγωνισμού Καινοτομίας & Τεχνολογίας, η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το HIGGS διοργάνωσε εκδήλωση γνωριμίας, δικτύωσης και καθοδήγησης για τους συμμετέχοντες του Διαγωνισμού με προτάσεις που εμπεριέχουν στοιχεία social entrepreneurship.

Οι ομάδες του διαγωνισμού οι οποίες βρίσκονται σε διαφορετικά στάδια ωριμότητας, είχαν την ευκαιρία να μάθουν από την Αμαλία Κωνσταντακοπούλου, Founder του “Τhe Tipping Point”, τι σημαίνει να είσαι startupper, καθώς και να ακούσουν για τις ευκαιρίες και τα διακυβεύματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση των προτάσεων των ομάδων, από μέλη των ομάδων και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσαούση. Στη συνέχεια ακολούθησε Mentoring και συζήτηση με τις ομάδες του Διαγωνισμού.

Higgs
About Higgs
Empowering Greek HeroesNew Crowdfunding Campaign: Capacity building for 14 non-profits in Greece
Powered by FundRazr
 

We, at HIGGS, have as a mandate to help those who help! Our project aims at empowering 14 non-profit organizations in Greece through state-of-the-art tailor-made educational programs and counseling provided by our highly experienced team free of charge!

Contribute