5ο HIGGS Donors Speed Dating Event

Δωρητές / Χρηματοδότες και ΟΚοιΠ συναντιούνται για καλό σκοπό

Το HIGGS Donors Speed-Dating Event V,η εκδήλωση-θεσμός για κοινωφελείς οργανώσεις και δωρητές/χρηματοδότες από όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 07 Ιουλίου διαδικτυακά. Σε μια σημαντική εκδήλωση για την Κοινωνία των Πολιτών πάνω από 100 ΟΚοιΠ από όλη την Ελλάδα συναντήθηκαν με 40 Εκπροσώπους από Επιχειρήσεις, Κοινωφελή Ιδρύματα και Πρεσβείες σε ένα speed-dating για καλό σκοπό!

Μέσα σε 4 ώρες, σε 31 διαδικτυακές «αίθουσες», πραγματοποιήθηκαν πάνω από 330ραντεβού (Speed Dates). Οι ΟΚοιΠ είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δράση και το έργο τους και οι Δωρητές/Χρηματοδότες τη στρατηγική τους, μέσα σε ένα πλαίσιο διερεύνησης δυνητικών συνεργασιών που απώτερο στόχο έχουν την κάλυψη σημαντικών κοινωνικών αναγκών σε κατηγορίες όπως: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Υγεία & Τρίτη Ηλικία.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους: Eurolife FFH, DEMO ΑΒΕΕ, bwin, Deppy Vasileiadis Foundation, The Hellenic Initiative, Costas M. Lemos Foundation, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, Cultural Affairs Office-U.S. Embassy in Athens, The Helidoni Foundation, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, Μυτιληναίος Α.Ε., Nestle Ελλάς, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, METRO AEBE, Ίδρυμα Vodafone, Cyclades Preservation Fund, CSR HELLAS, Ίδρυμα Μποδοσάκη, British Embassy Athens, ΑΒ Βασιλόπουλος,  PwC.

Ο Συνιδρυτής του HIGGS, κος Σωτήρης Πετρόπουλος, δήλωσε: «Το HIGGS, παραμένει έμπρακτος υποστηρικτής στο έργο των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων της χώρας μέσα από την οργάνωση εκδηλώσεων που στόχο έχουν να ενεργοποιήσουν όλους τους συμμετέχοντες φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών και να ενισχύσουν τη συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων από τον ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο. Ευχαριστούμε θερμά, τον Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης Eurolife FFH, τους Χορηγούς της εκδήλωσης Demo ABEE και Deppy Vasileiadis Foundation και τον Υποστηρικτή της εκδήλωσης bwin για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση του 5ουHIGGS Donors Speed Dating Event καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας CSR Review και CSR NEWS.gr.»

Higgs
About Higgs