4ο HIGGS Donors’ Speed-dating Event: Speed-dating για καλό σκοπό ανάμεσα σε Χρηματοδότες και ΟΚοιΠ!

Όταν για 4η συνεχή χρονιά 90 ΟΚοιΠ από όλη την Ελλάδα έρχονται σε επαφή με 25 Εκπροσώπους από Κοινωφελή Ιδρύματα, Εταιρείες και Πρεσβείες και κάνουν speed-dating για καλό σκοπό, τότε το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙV, η εκδήλωση θεσμός για κοινωφελείς οργανώσεις και χρηματοδότες από όλη την Ελλάδα, είναι και πάλι εδώ!

Μέσα σε 4 ώρες,θα πραγματοποιηθούν πάνω από 230 ραντεβού, στα οποία οι ΟΚοιΠ θα παρουσιάσουν τη δράση και το έργο τους και οι Χρηματοδότες τη στρατηγική τους. Μαζί θα συζητήσουν δυνητικές συνεργασίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία να καλύψει σημαντικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, σε 8 κατηγορίες: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Πολιτισμός, Υγεία & 3η Ηλικία.

Τηρώντας όλους τους κανόνες ασφαλείας, η εκδήλωση για πρώτη φορά θα γίνει διαδικτυακά, και θα την τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ιδρυτικός Δωρητής του HIGGS, και το Costas M. Lemos Foundation, ο Μεγάλος Δωρητής της οργάνωσης. Θα είναι πλαισιωμένοι από τους: Αττική Οδός,  Cyclades Preservation Fund, Deppy Vasileiadis Foundation, Genesis Pharma, Ίδρυμα Α.Κ. Λασκαρίδη, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, Ίδρυμα Vodafone, KPMG, METRO AEBE, Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των Η.Π.Α, Nestle Hellas, Νορβηγική Πρεσβεία στην Αθήνα, Όμιλος Ελλάκτωρ, Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια, Παπαστράτος PMI, PwC Greece, Stoiximan, The Coca Cola Company, The Helidoni Foundation, The Hellenic Initiative, ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον Μεγάλο Χορηγό της εκδήλωσης, The Helidoni Foundation, καθώς και τους Δωρητές – Χορηγούς της εκδήλωσης: Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Vodafone, Νορβηγική Πρεσβεία στην Αθήνα και την Παπαστράτος PMI για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης, καθώς και τους Χορηγούς Επικοινωνίας  CSRReview και CSRNEWS.GR.

Καλή Επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Κατερίνα Ματιάτου / 6932730448 / [email protected]

Higgs
About Higgs