Έρχεται για 8η χρονιά το Donors Speed-Dating Event!

 

 

Έρχεται για 8η χρονιά το Donors Speed-Dating Event, η εκδήλωση – θεσμός που διοργανώνει το HIGGS και φέρνει σε επαφή εκπροσώπους από Επιχειρήσεις, Κοινωφελή Ιδρύματα, Πρεσβείες και δημόσιους φορείς, με Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών (ΟΚοιΠ), με στόχο την γνωριμία τους και την ενδεχόμενη δημιουργία συνεργασιών και έναρξη  χρηματοδοτήσεων για κοινωφελείς σκοπούς. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 26 & 27 Ιουνίου, διαδικτυακά, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν online συναντήσεις διάρκειας 13 λεπτών (speed dates), όπου οι ΟΚοιΠ θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν σύντομα το έργο τους σε δυνητικούς δωρητές/χρηματοδότες ενώ αντίστοιχα οι δωρητές/χρηματοδότες να παρουσιάσουν την στρατηγική τους. 

Οι συζητήσεις αυτές θα εστιάζουν σε 12 βασικές κατηγορίες θεμάτων: Ανθρώπινα Δικαιώματα, Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Διαφορετικότητα/Ισότητα/Ένταξη, Γυναικεία Ενδυνάμωση/Υποστήριξη, Οικονομική Ανάπτυξη, Κυκλική Οικονομία, Περιβάλλον/Κλιματική Αλλαγή, Μεταναστευτικό/Προσφυγικό, Πολιτισμός, Υγεία και Τρίτη Ηλικία, με στόχο την έρευνα πιθανών πεδίων συνεργασίας. 

Στη φετινή εκδήλωση θα μας τιμήσουν με την παρουσία και τη συμμετοχή τους: ΑΒ Βασιλόπουλος, Cyclades Preservation Fund, Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου, Ίδρυμα Μποδοσάκη, MYTILINEOS S.A., Nestle Ελλάς,  ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, PwC Greece. 

Ευχαριστούμε θερμά τον Δωρητή της εκδήλωσης, Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση. 


Εγγραφές


Οι Οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να προχωρήσουν στην εγγραφή τους μέχρι και την Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, πατώντας εδώ.


Χρήσιμες πληροφορίες


📅 26 & 27 Ιουνίου 2024

📍 online


Χορηγοί και Δωρητές


 

c.kourmpeli
About c.kourmpeli