Outreach Event: ΟΚοιΠ & Digital Marketing

24 Ιανουαρίου 2018 – Στην εκδήλωση «Outreach: NGOs & Digital Marketing» μας τίμησαν με την παρουσία τους 90 οργανώσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε ομιλητές με μεγάλη εμπειρία στον χώρο των επιχειρήσεων και των ΟΚοιΠ.

Ο Γιώργος Αργυράκης, Account Director, Team OTE, OgilvyOne Worldwide, Greece, η Suchi Gaur, Communication Specialist South-East Asia, Project HOPE, India και ο Απόστολος Κατσιώτης, Fundraising & Communications Director, Medecins Sans Frontieres, Greece μίλησαν για τα ψηφιακά εργαλεία και τη στρατηγική επικοινωνίας των ΟΚοιΠ.

Επιπλέον, καθώς η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+, με τίτλο “Advancing the Third Sector through Innovation and Variation”, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Άρη Σούρα, Accelerator Manager, HIGGS για το έργο καθώς και για τη δημιουργία ενός “serious game” που στόχο έχει την κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών εργαζομένων σε ΟΚοιΠ.


Τι είναι τα  OUTREACH EVENTS  του HIGGS?
Το HIGGS |Higher Incubator Giving Growth & Sustainability| αποτελώντας ένα σημείο συνάντησης των ελληνικών και διεθνών ΟΚοιΠ και της Κοινότητας, με πίστη στη δύναμη της ενημέρωσης και της εξωστρέφειας, διοργανώνει ανοικτή προς όλους, θεματική εκδήλωση “OUTREACH EVENT: Εξωστρέφεια στη Γνώση”.
Το  “OUTREACH EVENT: Εξωστρέφεια στη Γνώση”  περιλαμβάνει παρουσιάσεις και διαλέξεις σε θέματα, ερωτήματα και στοχασμούς που αφορούν όχι μόνο στον χώρο των ΟΚοιΠ αλλά και στην ελληνική κοινωνία.
Higgs
About Higgs