Εκδήλωση στην Πάτρα “ΟΚοιΠ & Χρηματοδοτήσεις: Ιδρύματα – Νέες Τάσεις & Εξελίξεις”

22 Ιανουαρίου 2019 – Βρεθήκαμε για 2η φορά στην Πάτρα όπου πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση με τίτλο “ΟΚοιΠ & Χρηματοδοτήσεις: Ιδρύματα – Νέες Τάσεις & Εξελίξεις” στο Coworking Space του POS4Work.

Την εκδήλωση άνοιξαν εκπρόσωποι του POS4Work και της InterMediaKT με μια σύντομη παρουσίαση των οργανισμών τους και του οικοσυστήματος της Πάτρας.

Στη συνέχεια ο Διευθυντής του HIGGS, Σωτήρης Πετρόπουλος παρουσίασε τον χάρτη των ελληνικών ιδρυμάτων και μοιράστηκε με την Κοινωνία των Πολιτών της Πάτρας την εμπειρία του από τα μεγαλύτερα ενεργά ιδρύματα της χώρας, σχολιάζοντας την τρέχουσα κατάσταση και τους τρόπους με τους οποίους μια ΟΚοιΠ μπορεί να αξιοποιήσει τις υπάρχουσες ευκαιρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Υπεύθυνος του προγράμματος Accelerator του HIGGS, Σούρας Άρης, παρουσίασε τα δωρεάν προγράμματα του HIGGS, δίνοντας έμφαση στον «Επιταχυντή», και στις προσφερόμενες υπηρεσίες και εργαλεία, όπως η καθημερινή υποστήριξη στη δημιουργία προτάσεων χρηματοδότησης προς εγχώριους και διεθνείς δωρητές, η τακτική επαφή με εξωτερικούς συνεργάτες για συμβουλές και καθοδήγηση σε νομικά και φοροτεχνικά ζητήματα, καθώς επίσης και θέματα Marketing & Επικοινωνίας.

Higgs
About Higgs