Εκπαιδευτική Ημερίδα για το Πρόγραμμα “Σημεία Στήριξης”

30 Μαρτίου 2018 – Πραγματοποιήσαμε εκπαιδευτική ημερίδα με στόχο την ενημέρωση των ΜΚΟ για το πρόγραμμα “Σημεία Στήριξης”. Το πρόγραμμα υλοποιείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, η φιλανθρωπική οργάνωση Hellenic Hope, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, και το Κοινωφελές Ίδρυμα Μποδοσάκη και έχει ως στόχο τη στήριξη πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου προς όφελος ευάλωτων κοινωνικά ομάδων και την ενδυνάμωση δομών και η ανάπτυξη ικανοτήτων των ανωτέρω Οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών. Διαβάστε για το πρόγραμμα εδώ.

Ο Σωτήρης Πετρόπουλος, Διευθυντής του HIGGS μίλησε για το πώς λειτουργεί η φόρμα αίτησης για το πρόγραμμα “Σημεία Στήριξης” καθώς και το πώς μπορούν να αποτυπωθούν καλύτερα οι ιδέες και οι προτάσεις των οργανώσεων.

Επιπλέον, ο κος Πετρόπουλος παρουσίασε στους συμμετέχοντες την εμπειρία από τον Α’ & Β’ Κύκλο του προγράμματος καθώς και Tips & Tricks για αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας!

Higgs
About Higgs
Empowering Greek HeroesNew Crowdfunding Campaign: Capacity building for 14 non-profits in Greece
Powered by FundRazr
 

We, at HIGGS, have as a mandate to help those who help! Our project aims at empowering 14 non-profit organizations in Greece through state-of-the-art tailor-made educational programs and counseling provided by our highly experienced team free of charge!

Contribute