Εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Future Interpreters”

31 Ιουλίου & 3 Αυγούστου 2017 – Φιλοξενήθηκαν στον χώρο του HIGGS, οι εξετάσεις για τον πρώτο κύκλο συμμετεχόντων στο πρόγραμμα “Future Interpreters”.

Το SolidarityNow, με την υποστήριξη του Guerrilla Foundation και σε συνεργασία με τoν Σύλλογο Μερίμνης Ανηλίκων (ΣΜΑ) και την Πανελλήνια Ένωση Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου, διοργανώνει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα κοινοτικών διερμηνέων στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκπαιδευτικές συνεδρίες στις οποίες διδάσκονται οι βασικές πρακτικές και μεθοδολογίες της κοινοτικής διερμηνείας. Όλα τα μαθήματα παρέχονται αποκλειστικά από εξειδικευμένους επιστήμονες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον συγκεκριμένο τομέα.

Στόχος του προγράμματος είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία των συμμετεχόντων για την παροχή υπηρεσιών κοινοτικής διερμηνείας σε διάφορους τομείς όπως το άσυλο, η υγεία, οι δικαστικές και άλλες αρχές, καθώς και σε άλλους τομείς όπου προκύπτουν παρόμοιες ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, καθώς και για να δηλώσετε συμμετοχή για τους επόμενους κύκλους, μπορείτε να ακολουθήσετε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.solidaritynow.org/en/future_interpreters/.

 

Higgs
About Higgs