Ενημερωτικές Εκδηλώσεις για το Accelerator Plus

17 & 18 Σεπτεμβρίου 2018: Διοργανώσαμε δύο εκδηλώσεις ενημέρωσης σε Αθήνα (17/09) και Θεσσαλονίκη (18/09) με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και παρουσιάσαμε το νέο δωρεάν πρόγραμμα του HIGGS Accelerator Plus.

To πρόγραμμα Accelerator Plus είναι ένα πρόγραμμα που σχεδίασε η ομάδα του HIGGS που βασίζεται και «χτίζει» στην εις βάθος δουλειά που έχουμε κάνει με τις οργανώσεις των 8 κύκλων του Accelerator και παρουσιάζει μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα ζωτικής σημασίας για τις ΟΚοιΠ που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα σήμερα και δεν καλύπτονταν από το υφιστάμενο πρόγραμμα Accelerator.

Μέσα από την εμπειρία μας διαπιστώσαμε ότι ακόμα κι αρκετά επιτυχημένες κι έμπειρες οργανώσεις που έχουν λάβει χρηματοδοτήσεις κι έχουν υλοποιήσει προγράμματα, δεν έχουν ουσιαστικά διαμορφώσει τη στρατηγική τους. Αυτό συχνά αντανακλά σημαντικές ελλείψεις στο οργανωσιακό κομμάτι και φυσικά σχετίζεται άμεσα και με ελλείψεις ή απουσία χρηματοδοτικού πλάνου.

Το Accelerator Plus έρχεται να καλύψει αυτές ακριβώς τις ανάγκες, καθώς είναι ένα πρόγραμμα 4μηνης διάρκειας που συνδυάζει εκπαίδευση και συμβουλευτική υποστήριξη, δίνοντας έμφαση σε 3 κρίσιμα για τις οργανώσεις σημεία: 1) τη στρατηγική, 2) την οργάνωση, 3) τις χρηματοδοτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το πρόγραμμα εδώ.

Higgs
About Higgs