Φιλανθρωπία 2.0 | Φιλανθρωπία, Ψηφιακό Περιβάλλον & Τεχνητή Νοημοσύνη

 

Το HIGGS, παρουσιάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά, το συνέδριο  “Φιλανθρωπία 2.0”, το κορυφαίο σημείο συνάντησης και διαλόγου για την Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα. 

Στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση, στελέχη από κοινωφελείς οργανώσεις, κοινωφελή ιδρύματα, επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς, και πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας, συναντώνται με σκοπό το άνοιγμα του διαλόγου για σημαντικά ζητήματα του χώρου, ανταλλαγή καλών πρακτικών και δικτύωση.


Θεματική συνεδρίου


Η θεματική του φετινού συνεδρίου είναι “Φιλανθρωπία, Ψηφιακό περιβάλλον και Τεχνητή Νοημοσύνη”. Στόχος του συνεδρίου είναι να εξετάσει το μέλλον της φιλανθρωπίας στη νέα ψηφιακή εποχή και την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης σε πρωτοβουλίες με κοινωνικό αντίκτυπο.


Πρόγραμμα Συνεδρίου


Experts από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν τεχνικές, εργαλεία και καλές πρακτικές που αφορούν την επίδραση της Τεχνητής Νοημοσύνης και του ψηφιακού περιβάλλοντος  σε κοινωφελείς πρωτοβουλίες και στην εξέλιξη της φιλανθρωπίας. 

Εκπρόσωποι από την Κοινωνία των Πολιτών, ιδρύματα και επιχειρήσεις θα μοιραστούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους για την υιοθέτηση των νέων τεχνολογιών με τη χρήση της Τεχνητής Νοημοσύνης στη δημιουργία πρωτοβουλιών με κοινωνικό αντίκτυπο.

Βρείτε εδώ το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Συγκεκριμένα πάνελ θα πραγματοποιηθούν στα αγγλικά (χωρίς μετάφραση).

 

Εγγραφές


Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν – κάντε την εγγραφή σας εδώ.


Χρήσιμες πληροφορίεςΧορηγοί και Δωρητές


 

c.kourmpeli
About c.kourmpeli