ΟΚοιΠ μιλούν για τα προγράμματα του HIGGS

3ος Κύκλος Incubator

 

Στέλλα Κάσδαγλη  – Women on Top

Το Incubator του HIGGS είναι μέχρι στιγμής ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχω κάνει, τόσο για την προσωπική επαγγελματική μου ανάπτυξη, όσο -ακόμα πιο σημαντικό- για την ανάπτυξη του Women On Top συνολικά και μακροπρόθεσμα. Μπορεί στην αρχή να με τρόμαξε ο χρόνος και η ενέργεια που θα έπρεπε να επενδύσω σ’ αυτή την, εκπαιδευτική κατά βάση, διαδικασία, όμως από τον πρώτο κιόλας μήνα του προγράμματος μου ήταν σαφές ότι η επένδυση άξιζε και με το παραπάνω. Τόσο από άποψη περιεχομένου όσο και από άποψη κύρους και ανθρώπινου δυναμικού, τo Incubator είναι νομίζω πραγματικός καταλύτης για τους οργανισμούς που θα αφιερώσουν χρόνο και προσπάθεια σε αυτό. Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

 

Χρυσάνθη Γεωργαντά – Career Sign

Νομίζω πως αυτό που ζήσαμε δεν μπορεί να περιγράφει. Το Incubator πρέπει να το ζήσεις! Ένα μίνι μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων με έντονη βιωματική χροιά. Γνωρίζοντας επαγγελματίες που σε στηρίζουν έμπρακτα και μετά το bootcamp, ενώ ταυτόχρονα μοιράζεσαι ιδέες, έννοιες και εμπόδια που θα γίνουν γέφυρες. Συναντώντας ανθρώπους που θα γίνουν συνεργάτες, υποστηρικτές και φίλοι σου, στην πραγματικότητα. To incubator σε πάει σε άλλο στάδιο, όπως η κάμπια με την πεταλούδα. Εσύ που θες να βρίσκεσαι; Εμείς πάντως επιλέξαμε να πετάξουμε!

 

Ιωάννα Νισυρίου – We Need Books

To Incubator προσφέρει συνέχεια ευκαιρίες για να βελτιώνουν οι μικροί οργανισμοί όπως ο δικός μας, τον τρόπο που λειτουργούν. Είναι απαιτητικό πρόγραμμα, αλλά για όσους μπορούν να επενδύσουν σε αυτό, τα οφέλη είναι πολλά και μόνιμα.

 

 


6ος Κύκλος Accelerator 

 

Στέλιος Αγαπητός – ΣΑΗΕ Προμηθέας

«Ως ένα καινοτόμο και ουσιαστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα μπορεί να χαρακτηριστεί ο 6ος κύκλος του Accelerator που λάβαμε συμμετοχή ως σύλλογος!»

 

 

Νατάσα Σπαντιδάκη – Κέντρο Παιδιού και Εφήβου

“Η συνεργασία με το HIGGS είναι μια ευχάριστη εμπειρία! Μας εντυπωσιάζει ο επαγγελματισμός και ο ζήλος σας και είμαστε ευγνώμονες για τις συμβουλές που μας προσφέρατε. Και σαφώς συνιστούμε να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες σας και άλλοι Μη Κερδοσκοπικοί Οργανισμοί! Σας ευχαριστούμε από καρδιάς!”

 

Γιάννης Κουρής – Θετική Φωνή

Το Accelerator αποτελεί μοναδική ευκαιρία για στελέχη ΟΚοιΠ που θέλουν να βελτιώσουν τις προσωπικές τους δεξιότητες αλλά και να μεταφέρουν τεχνογνωσία στους οργανισμούς τους. Η προστιθέμενη αξία των εργαστηρίων -εκτός από τους προσεκτικά επιλεγμένους εισηγητές και την εμπειρία που μεταφέρουν- έγκειται στην ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και δικτύωση, τόσο μεταξύ των συμμετεχόντων όσο και με εξωτερικούς συνεργάτες. Επιπλέον, αξιολογώ ως ιδιαίτερα σημαντική τη δυνατότητα που παρέχεται στους συμμετέχοντες για κατ’ ιδίαν συνάντηση με έμπειρους συνεργάτες, για εξειδικευμένα ζητήματα. Τέλος, το γεγονός ότι τα στελέχη του HIGGS είναι διαθέσιμα και πρόθυμα να βοηθήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, είναι ιδιαίτερα θετικό, προσφέρει σωστή καθοδήγηση και αίσθημα ασφάλειας.

 

Higgs
About Higgs