Η συνεργασία μας με την Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα συνεχίζεται

Στο πλαίσιο του προγράμματος δράσεων της Βρετανικής Πρεσβείας για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη της Επανάστασης του 1821 και της ελληνο-βρετανικής φιλίας και συμμαχίας, κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκαν 2 σεμινάρια για e-Fundraising και 2 για advocacy. Κάθε μια από τις δύο θεματικές παρακολούθησαν 21 οργανώσεις.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του Μαρτίου πραγματοποιήθηκε δημόσια πρόσκληση με στόχο τη στήριξη οργανώσεων της Κοινωνίας Πολιτών για την υλοποίηση μικρής κλίμακας δράσεων και προγραμμάτων με χρηματοδότηση από την πρεσβεία. Το πρώτο βραβείο ύψους €2.775 έλαβε το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου και το δεύτερο ύψους €1.775 η οργάνωση The Bee Camp. Οι νικητές ανακοινώθηκαν σε μια εκδήλωση κατά την οποία οι finalists παρουσίασαν τα έργα τους και τα αποτελέσματα προέκυψαν κατά 20% από τους συμμετέχοντες και 80% από την επιτροπή αξιολόγησης.

Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αξίες της Κοινωνίας Πολιτών, του εθελοντισμού και του φιλελληνισμού – αξίες που συνδέουν διαχρονικά την Ελλάδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Higgs
About Higgs