ΟΚοιΠ μιλούν για το πρόγραμμα Accelerator

“Όταν πρωτοπήγα στο HIGGS αναρωτήθηκα τι είναι το πρόγραμμα Accelerator και πώς μπορεί να μας βοηθήσει. Εμείς, “Οι Φίλοι του Παιδιου” λειτουργούμε 32 χρόνια και έχουμε πετύχει πάρα πολλά, αλλά θέλαμε να εκσυγχρονιστούμε. Στο Accelerator του HIGGS καταλάβαμε ότι έχουμε πολλές δυνατότητες ανάπτυξης με σύγχρονα εργαλεία από τους άριστους εκπαιδευτές του. Πήγαμε με μια καλοδιατηρημένη αντίκα και φύγαμε με το κλειδί μιας Ferrari! Νέοι ορίζοντες, νέα οραματα, νέες ευκαιρίες!”

Λία Στεφανίδου, Αντιπρόεδρος ΔΣ, Οι Φίλοι του Παιδιού

 

“Για όσους αγωνιζόμαστε για ένα όραμα με θετικό κοινωνικό αντίκτυπο, τα προγράμματα, όπως το Accelerator του HIGGS είναι πολύ σημαντικά. Με τη συμμετοχή μας στο HIGGS πήραμε χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη συγγραφή και υποβολή προτάσεων και γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους. Σε αυτό το πρόγραμμα αντιλαμβάνεσαι πλήρως, γιατί προτάσεις του παρελθόντος δεν είχαν την επιθυμητή ανταπόκριση και βάζεις τις σωστές βάσεις για τις επόμενες προτάσεις του οργανισμού. Ευχαριστούμε πολύ για την βοήθεια, την αστείρευτη υπομονή και την κατανόηση. Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά!”

Σταματίνα Θερμού, Consultant, SciCo

 

“Οι εκπαιδευτές και η ομάδα στο HIGGS έχουν πολύ καλό “know how” και πρακτική εμπειρία σε πολλά θέματα. Μας στηρίζουν σημαντικά όχι μόνο σαν εκπαιδευτές, αλλά και σαν άνθρωποι και αυτό είναι ακόμα σημαντικότερο. Πλέον νιώθουμε πιο σίγουροι για το πώς να κινηθούμε στον χώρο.”

Γρηγόρης Νίτας, Operations Manager, Εναλεία

 

“Νέοι ορίζοντες, όραμα, υψηλές προσδοκίες και αποτελεσματικότητα. Λίγες λέξεις με πολύ νόημα που περιγράφουν την ομάδα εκπαιδευτών του HIGGS, που η αγάπη τους για να μεταλαμπαδεύσουν γνώση κι εμπειρίες κυριάρχησε σ’ όλη την εκπαίδευση. Με αυτά τα νέα «όπλα» στην φαρέτρα μας θα πετύχουμε τους στόχους κάθε νέου έργου μας. Ευχαριστούμε HIGGS!”

Σοφία Λεονάρδου, ΚΕΦΙ Αθηνών

Higgs
About Higgs