ΟΚοιΠ μιλούν για το Πρόγραμμα Accelerator Plus

“HIGGS. Μια ΟΚοιΠ για τις ΟΚοιΠ. Μια ομάδα ανθρώπων, η οποία γνωρίζει το αντικείμενο, ενημερώνεται συνεχώς για αυτό και καταφέρνει να μεταλαμπαδεύσει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα όλες εκείνες τις πληροφορίες και όλη εκείνη τη γνώση, οι οποίες μας χρειάζονται για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και την ποιότητά μας.

Εξειδικευμένα μα συγχρόνως απλοποιημένα τόσο το Bootcamp όσο και τα Workshops σε βοηθούν να επαναπροσδιορίσεις, να συνεργαστείς, να βελτιωθείς και να βελτιώσεις. Το περιβάλλον ευχάριστο, αξιοπρεπές και διαφορετικό σε μια εποχή που όλα μοιάζουν ίδια…”

Ηλίας Τσολακίδης, Καπνικός Σταθμός Κατερίνης

 

 

“Οι τρεις εβδομάδες του Bootcamp στο HIGGS ήταν μόνο η αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού και η γνωριμία με τους υπόλοιπους συνεπιβάτες μια μοναδική εμπειρία που οδηγεί σε φιλίες, συνεργασίες, ανταλλαγή ιδεών και δημιουργικές λύσεις.”

Δέσποινα Καραμήτσου, Σύλλογος Παρκινσονικών Βορείου Ελλάδος

 

 

“Το Πρόγραμμα Accelerator+ μας έχει γεμίσει με γνώσεις και εφόδια για τα επόμενα βήματά μας! Η συμμετοχή μας σε αυτό, μας έχει βοηθήσει να οργανώσουμε πιο αποτελεσματικά τη δράση μας, να αναπτύξουμε νέες δεξιότητες και να συνδεθούμε με άλλους αξιόλογους φορείς.

Το Bootcamp και τα Workshops είναι απόλυτα στοχευμένα στις ανάγκες των ελληνικών ΟΚοιΠ, ενώ η ομάδα του HIGGS μας έχει γεμίσει με έμπνευση! Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά!”

Μαρία Αγγελοπούλου, Job-Pairs

 

“Εκπροσωπώντας την οργάνωση “Πρωτοπορία”, που δραστηριοποιείται στο χώρο εκπαίδευσης και υποστήριξης των ατόμων με προβλήματα όρασης και των οικογενειών τους, η συμμετοχή μου στο Accelerator Plus ήταν για μένα μία εμπειρία πλούσια σε ερεθίσματα! Δεν είναι μόνο οι γνώσεις και η τεχνογνωσία που αποκόμισα από τους ανθρώπους του HIGGS και από τους εξειδικευμένους συνεργάτες τους, οι οποίοι φρόντισαν με κάθε λεπτομέρεια να μας προετοιμάσουν και να μας εντάξουν στην “αγορά” ενός οικοσυστήματος ΟΚοιΠ πολλά υποσχόμενο, αλλά κυρίως είναι η τόσο γόνιμη αλληλεπίδραση που προέκυψε μέσα από τη συμβουλευτική καθοδήγηση και την ελευθερία να εκφράζουμε τις ανησυχίες μας και τα αδύναμα σημεία μας με άνεση και χωρίς ντροπή.

Με καθαρή ματιά και αμείωτο ενδιαφέρον, το HIGGS, είναι δίπλα μας με πραγματική αγάπη για τη βελτίωση και την εξέλιξή μας όχι μόνο ως οργανισμός, αλλά και ως επαγγελματίες που προσπαθούμε να κάνουμε την διαφορά στο χώρο των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που δραστηριοποιούμαστε. Αξίζει να σημειωθεί ότι πράγματι το HIGGS είναι ένα εκκολαπτήριο νέων ιδεών και συνεργασιών, καθώς ενισχύει τη διασύνδεση και επαφή με άλλες ΟΚοιΠ, αλλά και με πιθανούς χρηματοδότες μέσα από τις εκδηλώσεις και την εξωστρέφεια με την οποία λειτουργεί έως σήμερα. Με απλά λόγια, για μένα το HIGGS και οι άνθρωποί του είναι η τέλεια ευκαιρία να επαναπροσδιοριστείς και να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα γεμάτο όρεξη και ενέργεια!”

Αγγελίνα Χρυσαργύρη, Πρωτοπορία

 

Higgs
About Higgs