ΟΚοιΠ μιλούν για το πρόγραμμα Accelerator

Φίλιππος Νταραγιάννης,  Σύλλογος Βοήθειας Παιδιών – Lalibela

“Oι 4 μήνες του Accelerator τα είχαν όλα: γνώση, καινούρια εργαλεία, συμβουλές, επανασχεδιασμό, συζητήσεις, νέες συνεργασίες, νέες φιλίες. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε το έργο της οργάνωσής μας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, να εντοπίσουμε λάθη, να εντάξουμε στον τρόπο δουλειάς μας νέες μεθόδους σχεδιασμού, δράσης, αξιολόγησης.

Οι άνθρωποι του HIGGS ήταν πάντα εκεί ακούραστοι, υπομονετικοί, γεμάτοι πάθος για μια κοινωνία των πολιτών διάφανη, αποτελεσματική και βιώσιμη. Η εμπειρία του Accelerator ήταν πολύτιμη και αισθανόμαστε πολύ τυχεροί που μας επέλεξαν! Ευχαριστούμε HIGGS!”

 

Ξενοφώντας Μητακίδης, Mindspace

“Το HIGGS μας βοήθησε να αναπτυχθούμε σημαντικά σαν οργανισμός. Τόσο στην εσωτερική οργάνωση, όσο και στην οικονομική βιωσιμότητα, πλέον μιλάμε με άλλους όρους”.

Σοφία Παδιώτη, Πανελλήνιος Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Προβλήματα Όρασης & Πρόσθετες Αναπηρίες “Αμυμώνη”

“Νιώθω τυχερή που συμμετέχω στο Accelerator 07! Απέκτησα πολύ χρήσιμες γνώσεις με απόλυτα πρακτικό τρόπο.

Ήρθα σε επαφή με άλλους φορείς και με εξέπληξε θετικά η ανοιχτή επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών. Μία σε βάθος κατάρτιση των ΟΚοιΠ, προσανατολισμένη στη βιωσιμότητά τους. Εύγε ομάδα του HIGGS! Θέσατε ψηλά τον πήχη!”

 

Μαρία Αλεξανδροπούλου, Με Οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη

“Το πρόγραμμα Accelerator του HIGGS είναι σίγουρα ένα απαιτητικό αλλά ουσιαστικό πρόγραμμα εκπαίδευσης. Η ποικιλία των θεματικών ενοτήτων καλύπτει το σύνολο των αναγκών ενός οργανισμού.

Οι εισηγητές ήταν πάντα πρόθυμοι να μας συμβουλεύσουν και να εξηγήσουν κάθε απορία μας. Είναι μια εμπειρία που τη συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε οργανισμό που θα ήθελε να κάνει ένα βήμα πιο μπροστά.”

 

Λορέττα Δούκα, Make-A-Wish

“Η φιλοσοφία του χώρου, οι άνθρωποι, οι γνώσεις και το πνεύμα συνεργασίας που καλλιεργείται είναι ίσως απλά τα σημαντικότερα που πήρα αυτό τον μήνα του Accelerator στο HIGGS.

Οι δυνατότητες εξέλιξης από την γνώση που έλαβα είναι κάτι που ακόμα ανακαλύπτω μετά από τον μήνα αυτόν. Ευχαριστώ που είστε τόσο πρόθυμοι για βοήθεια, τόσο ζεστοί και τόσο επαγγελματίες.”

 

MOGCA logo

Αιμιλία Εμμανουήλ, Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης

“To Αccelerator ήταν ο επιταχυντής που μας πήγε στην αρχή της δημιουργίας, στο πρώτο αίτιο, στο αρχικό μας όραμα. Έπειτα όταν βρίσκεσαι στο πεδίο ΗIGGS, ξεκινά μια αναπόδραστη διαδικασία υλικότητας, επικοινωνίας, αναπαραγωγής, έλξεων, χωρίς να λείψουν οι αναγκαίες συσσωματώσεις.

Φεύγοντας παίρνεις μαζί σου μια γλώσσα ιδιαίτερη, έναν νέο κώδικα επικοινωνίας που κάνει τον κόσμο να μοιάζει λιγότερο πολύπλοκος και βλέπεις να ανοίγεται μπροστά σου ένα σύμπαν άπειρων δυνατοτήτων.”

Higgs
About Higgs