Παγκόσμια έρευνα για τις σύγχρονες τάσεις στον τρόπο δωρεών – 2020

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το HIGGS φέρνει άλλη μια παγκόσμια έρευνα στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σχετικά με τις τάσεις που επικρατούν στις δωρεές παγκοσμίως.

Η έρευνα στοχεύει να διερευνήσει τους τρόπους με τους οποίους οι δωρητές προτιμούν να δωρίζουν για να στηρίξουν τους σκοπούς και τις οργανώσεις που τους εμπνέουν, καθώς επίσης και να αναδείξουν το ρόλο της τεχνολογίας, των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και των σύγχρονων αναδυόμενων τάσεων, όπως cryptocurrency, Amazon Alexa, gaming for good, crowdfunding, peer-to-peer fundraising, και πολλά άλλα.

Αν έχετε δωρίσει έστω κι ένα ευρώ τους τελευταίους 12 μήνες, αφιερώστε 5-10 λεπτά από το χρόνο σας για να συμπληρώσετε την έρευνα  μέχρι και τις 31 Μαΐου.

Η έρευνα είναι διαθέσιμη στα αγγλικά και είναι 100% ανώνυμη.


Λίγα λόγια για την έρευνα

Διαθέσιμη σε επτά γλώσσες και με την υποστήριξη 44 εταίρων, ο στόχος της έρευνας με τίτλο Global Trends in Giving Survey 2020 είναι να κατανοήσει καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι δωρητές σε όλο τον κόσμο προτιμούν να δωρίζουν για να υποστηρίξουν τους σκοπούς που επιλέγουν και τις αγαπημένες τους οργανώσεις. Παράγεται από το Nonprofit Tech for Good και χρηματοδοτείται από το Funraise.

Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν στις 14 Σεπτεμβρίου 2020.


Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας είτε στο 211 4116300, είτε στο [email protected]

Higgs
About Higgs