Ομιλίες ΟΚοιΠ: “Αλληλεγγύη στα χρόνια της κρίσης”

14 Μαΐου 2018 – Στο πλαίσιο του Erasmus+ προγράμματος «Revolution on hold», οι ομάδες “Lucky Monday” και “Σε Αναμονή”, καθώς επίσης, και δύο ομάδες από την Ιταλία και την Πολωνία “il Grifgo e il Leone” και “Voluntary Centre Association” αντίστοιχα, πραγματοποίησαν συνάντηση στο HIGGS με θέμα την “Αλληλεγγύη στα χρόνια της κρίσης”.

Το πρόγραμμα «Revolution on hold» στηρίζεται σε 4 θεματικές που αφορούν στην νεανική ανεργία, στην αποχή των νέων από δημοκρατικά δρώμενα, στην αλληλεγγύη στα χρόνια της κρίσης και στο μεταναστευτικό ζήτημα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο HIGGS, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ομιλίες των οργανώσεων GIVMED, Women On Top και We Need Books (Incubator του HIGGS), οι οποίες έχουν προσφέρει σπουδαίο έργο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Οι παρουσιάσεις των ΟΚοιΠ έδωσαν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εμπνευστούν από τις καινοτόμες ιδέες που φιλοξενούνται στο χώρο του HIGGS, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τα μελλοντικά τους εγχειρήματα.

Higgs
About Higgs