Πρόσκληση 22/04 “Η Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα – Θέσεις και Εξελίξεις” – 1η ετήσια συνάντηση

Έχοντας αναγνωρίσει τη μεγάλη ανάγκη της Κοινωνίας των Πολιτών για τη δημιουργία ενός κοινού τόπου συνδιαλλαγής, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη και το HIGGS συνδιοργανώνουν το συνέδριο «Η Κοινωνία των Πολιτών – Θέσεις και Εξελίξεις – 1η ετήσια συνάντηση».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω zoom, την Πέμπτη, 22 Απριλίου 2021, 09.30-18.00.

📅 22 Απριλίου 2021
⏰ 09.30 – 18.00
💻 Διαδικτυακά, μέσω της εφαρμογής Zoom

Το πρόγραμμα του συνεδρίου μπορείτε να το δείτε αναλυτικά εδώ, όπου περιλαμβάνονται 8 πάνελ συζητήσεων με εκπροσώπους από όλους τους χώρους- Δημόσιο, Ιδιωτικό, Ακαδημαϊκό, Κοινωνία των Πολιτών, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθεί πολύπλευρα η έννοια της συνεργασίας καθώς και Networking Sessions κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος (περισσότερες πληροφορίες για αυτήν την ενότητα, αμέσως παρακάτω).

⚠️ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και στα αγγλικά (3 πάνελ), χωρίς μετάφραση.
⚠️ Η εκδήλωση είναι δωρεάν και ανοιχτή προς όλους, με προεγγραφή έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου, στις 13:00.

 

👉Networking Sessions – Bring your lunch!

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος και σε μία προσπάθεια να δημιουργήσουμε έναν χώρο για περισσότερη διάδραση και ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των συμμετεχόντων, οργανώσαμε 6 networking sessions κατά τη διάρκεια των οποίων οι συμμετέχοντες θα μπορούν να ανταλλάξουν τις απόψεις τους γύρω από τη θεματική της επιλογής τους. Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά στο πρόγραμμα του συνεδρίου.


Για την απρόσκοπτη συμμετοχή σας, θα σας αποστείλουμε διαφορετικό zoom link για τη συμμετοχή σας στα πάνελ και διαφορετικό zoom link για τη συμμετοχή σας στα networking sessions.

 

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, έως και την Τετάρτη, 21 Απριλίου, στις 13:00!

 

👉 Ακολουθήστε μας στη σελίδα του Συνεδρίου στο Facebook
Higgs
About Higgs