Δημόσια Διαβούλευση: Θαλής ΙΙ

18 & 19 Ιουνίου 2018 – Σε συνέχεια της επιτυχημένης ολοκλήρωσης του έργου ΘΑΛΗΣ «Αξιολόγηση Ελληνικών ΟΚοιΠ» που υλοποιήθηκε στα έτη 2012 – 2015 από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς και εθνικούς πόρους, πραγματοποιήθηκαν οι Δημόσιες Διαβουλεύσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη περί της μεθοδολογίας αξιολόγησης που αφορά στη συνέχειά του.

Το έργο ΘΑΛΗΣ ΙΙ «Χαρτογράφηση και Αξιολόγηση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανώσεων στην Ελλάδα» υλοποιείται από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με το HIGGS και με χρηματοδότηση από το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ίδρυμα Αθανασίου Κ. Λασκαρίδη, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση.

Στείλτε κι εσείς προτάσεις προς βελτίωση του μεθοδολογικού κειμένου ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/06, στο email: [email protected]!  Θα βρείτε το κείμενο εδώ.

Ευχαριστούμε θερμά τις οργανώσεις που μας τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς η συμμετοχή και συμβολή τους σε αυτή την προσπάθεια θα βοηθήσει ώστε να μπουν τα θεμέλια για αυτό το φιλόδοξο και συνάμα κρίσιμο έργο που έχει σκοπό την ενδυνάμωση και βελτίωση του οικοσυστήματος των ΟΚοιΠ στην Ελλάδα.

Higgs
About Higgs