Συνεργασία HIGGS με το TGE Network

Στα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη οι δωρεές προς ΟΚοιΠ του εξωτερικού δεν εντάσσονται στις εκπτώσεις φόρου που οι δωρητές απολαμβάνουν όταν υποστηρίζουν τοπικές Οργανώσεις. Αυτό έχει, συχνά, ως αποτέλεσμα πολλοί δωρητές του εξωτερικού να αποθαρρύνονται να ενισχύσουν ξένες φιλανθρωπικές Οργανώσεις.

Το TGE Network παρέχει μία αποτελεσματική λύση!
Συνεργάζεται με 21 χώρες της Ευρώπης και επιτρέπει στους δωρητές τους (ιδιώτες και εταιρείες) να ενισχύουν Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις των άλλων κρατών – μελών του Δικτύου και να επωφελούνται από τα φορολογικά πλεονεκτήματα που προβλέπει η νομοθεσία της χώρας τους. Μάθετε περισσότερα για το TGE Network εδώ!

H Ελλάδα, εκπροσωπούμενη από το HIGGS, μέλος του TGE Network!

Χάρη στη νέα μας συνεργασία, είμαστε σε θέση:

  • να αποδεχόμαστε δωρεές από το εξωτερικό, με τους ξένους δωρητές να απολαμβάνουν πλήρως τις όποιες φοροαπαλλαγές, και να τις προωθούμε στις ελληνικές ΟΚοιΠ.
  • να διευκολύνουμε φορολογικά τις δωρεές από Έλληνες δωρητές που επιθυμούν να στηρίξουν ΟΚοιΠ του εξωτερικού.
  • να βοηθάμε τις ελληνικές ΟΚοιΠ να επωφελούνται από χρηματοδοτήσεις του εξωτερικού, χωρίς να χρειάζεται να δημιουργούν παραρτήματα εκτός συνόρων.
  • να ενδυναμώσουμε την Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα, προσελκύοντας περισσότερους δωρητές και δημιουργώντας καινοτόμα έργα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Θέλετε να επωφεληθείτε κι εσείς από τις παραπάνω δυνατότητες; Μάθετε περισσότερα για τη διαδικασία εδώ.

Higgs
About Higgs