Η Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα: Θέσεις και εξελίξεις – 1η ετήσια συνάντηση

Στις 22 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε online το συνέδριο με τίτλο “Η Κοινωνία των Πολιτών στην Ελλάδα: Θέσεις και εξελίξεις”- 1η ετήσια συνάντηση, σε συνδιοργάνωση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αθ. Κ. Λασκαρίδη και του HIGGS.

Μέσα από 8 πάνελ & 6 Networking Sessions, με τη συμμετοχή 29 ομιλητών/ομιλητριών και 14 συντονιστών/συντονιστριών αναδείχθηκαν οι δράσεις και οι συνεργασίες που πραγματοποιούνται στον κοινωφελή τομέα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές συνεργασιών μεταξύ φορέων από όλους τους χώρους – Επιχειρήσεις, Δημόσιους φορείς, Ακαδημαϊκούς φορείς, Πρεσβείες, φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών.
Η συμμετοχή του κόσμου έδειξε ξεκάθαρα το πόσο μεγάλη είναι η ανάγκη τέτοιων συναντήσεων: πάνω από 540 αρχικές δηλώσεις συμμετοχών, περισσότεροι από 420 συμμετέχοντες στα πάνελ και πάνω από 140 συμμετέχοντες στα Networking Sessions.

Θέτοντας ως στόχο το συγκεκριμένο συνέδριο να αναδειχθεί σε θεσμό και να πραγματοποιείται κάθε χρόνο με εθνικές και διεθνείς συμμετοχές, προχωράμε στον προγραμματισμό της επόμενης συνάντησης για το 2022 αξιοποιώντας τα αποτελέσματα της πρώτης συνάντησης, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του τομέα της Κοινωνίας των Πολιτών για έναν διαρκή και ανοιχτό διάλογο σε συνεργασία με όλους τους τομείς.

Δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ: CS CONFERENCE 22.04._AGENDA_FINAL

Δείτε το video ολόκληρου του Συνεδρίου εδώ.

 

Higgs
About Higgs