Οι ΟΚοιΠ του 4ου κύκλου Accelerator μιλούν για το πρόγραμμα

Αλεξία Σερπαντιέ, Πάρκο Χαράς: Ένα Πάρκο για Όλους

“Μα τι υπέροχο κτίριο! Είναι οι πρώτες σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό. Στη συνέχεια, μπαίνεις μέσα, πολλά χαμογελαστά πρόσωπα και γεμάτα ζωντάνια, νιώθεις αμέσως σαν να γνωρίζεις το χώρο και τον κόσμο χρόνια. Νιώθεις πραγματικά σαν στο σπίτι σου διότι κατάφερες να βρεις ανθρώπους που βιώνουν τις ίδιες ανησυχίες με εσένα και τους θεωρείς άμεσα συνοδοιπόρους.

Σταδιακά, ανακαλύπτεις την άριστη οργάνωση που διέπει το πρόγραμμα, την πλούσια θεματολογία και τους προσεκτικά επιλεγμένα εξειδικευμένους ομιλητές. Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε να αναφέρουμε την άριστη ποιότητα των συναντήσεων μας με τον Άρη και τον Σωτήρη, οι οποίοι σε κάθε μας συνάντηση αφιέρωναν πολύ χρόνο και ήταν πάντα διαθέσιμοι. Σας ευχαριστούμε!”

 

Ευαγγελία Αγγελίδου, Ελληνική Εταιρεία Νόσου ALZHEIMER και Συγγενών Διαταραχών Χαλκίδος

“Το πρόγραμμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Οι εισηγητές ήταν άψογοι, ευγενικοί, φιλικοί, επαρκώς καταρτισμένοι και μεταδοτικοί. Ανοίχτηκαν νέοι ορίζοντες.

H εκπαίδευση στο πρόγραμμα Accelerator είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη και βιωσιμότητα των MKO καθώς στην εκπαίδευση αναλύονται σημαντικά θέματα όπως οργάνωσης, marketing, εξεύρεσης πόρων κ.τ.λ. Αισθάνομαι απέραντη ευγνωμοσύνη πρoς την ομάδα του HIGGS που μου έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσω αυτή την εκπαίδευση.”

 

Φαίη Ορφανίδου, Ελληνική Τράπεζα Αναμνήσεων

“Ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για όσους ασχολούνται με οποιοδήποτε τρόπο και από οποιαδήποτε θέση με την κοινωνία των πολιτών.

Έμαθα πολλά, οργάνωσα στο μυαλό μου καλύτερα όσα ήξερα και έκανα επαφές, γνωριμίες, ακόμα και φιλίες με παρόμοια σκεπτόμενους ανθρώπους. Και περάσαμε και φανταστικά!”

 

Ασημίνα Μπρούζου, Challedu

“Το πρόγραμμα Accelerator του HIGGS, μας πρόσφερε μια εξαιρετική ευκαιρία ενδυνάμωσης της Challedu, σε πολλαπλούς τομείς.

Μέσα από σεμινάρια, προσωπικές συναντήσεις με ειδικούς, προσωπικές συναντήσεις με τους ανθρώπους του HIGGS που καθημερινά βρίσκονται κοντά μας, events και κυρίως μέσω του ανοιχτού co-working space, μας έδωσε τη δυνατότητα να μάθουμε πως να στήνουμε προτάσεις, πως να ενισχύουμε το impact μας, πως να προβάλουμε το έργο μας, ενώ παράλληλα μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μια κοινότητα και να βρούμε νέους συνεργάτες και συνοδοιπόρους στο έργο μας.

 

Εμμανουέλα Καποκάκη, Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα»

“To Accelarator είναι ένα πολύ καλά δομημένο σεμινάριο. Πολύ γνώση! Είναι υπέροχο να σου προσφέρεται όλη αυτή η πληροφορία! Αναθεωρείς πολλά μετά από αυτήν την Εμπειρία! Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη.”

Higgs
About Higgs